sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sexy brunettes


Ajattelin, että voisin aina välillä tehä tällasen postauksen missä laittaisin kuvia julkkiksista. Nyt alotan " Seksikkäillä tummahiuksisilla naisilla" . Seuraavaks on vuorossa vaaleehiuksiset ja sitten siirrytään jossain vaiheessa miehiinkin, ja sitten tulee varmasti paljon kuvia ! . En laita näitä kuvia missään järjestyksessä vaan ne on aikalailla hujanhajan. Aattelin, että näitten postausten tekeminen on varmaan hauskaa, joten saatte kertoa mitä mieltä ootte näistä ja, että jatkanko edes näitten tekemistä ? Ja haluaisin myös kuulla ketkä on teijän mielestä kauniita, seksikkäitä, komeita ? Hyvää sunnuntai iltaa kaikille, ite meen nukkumaan nyt !

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, toi Adriana Lima on mun mielestä ihan täydellinen, Eva Longoria on myös mielettömän kaunis! Ite tykkään ainakin täntyyppisistä postauksista kans :D kiva muuten et oot alkanu postaa taas.

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, et tällaset postaukset on sit mieleisiä ! Ja joo nyt tuli todellaki postausinto, joten toivon ettei tää into ihan heti lopu :) Koitan skarpata itteeni nyt !

    VastaaPoista